British Longhair

Briten er en stor muskuløs kat med et stort rundt hoved med en bred pande, kort næse og små ører placeret langt fra hinanden samt store runde og udtryksfulde øjne. Benene er solide og kraftige med runde poter. Halen er kort og tyk. Pelsen er lang, dejlig tæt og vamset. En rigtig britepels skal føles ”sprød” når man kører hånden gennem pelsen. Regelmæssig pelspleje er påkrævet.

Briten er en lidt magelig kat, der forstår at værdsætte hygge med familien, men den er ingen skødekat. Det bløde udseende gemmer en vilje af stål, for briten ved hvad den vil og ikke vil.

British Longhair har en søskende-race, British Shorthair, der er en korthåret kat.

CatteryName DK Fru Vinthers
SellerName Maren Else Toft Vinther
SellerPostalCode 7800 Skive
SellerEmail marenelse@yahoo.com
CatteryWebsite
phonenumber 60 49 80 17
Lille hyggelig stueopdræt med opdræt af både korthåret og langhåret Britter. Vi sætter killingernes sundhed og deres socialisering meget højt og bruger rigtig meget tid på at lærere killingerne alle de lyde der findes i en travl hverdag og sørge for at de er godt rustede til deres kommende familier. Vi elsker vores tid med katte og gøre vores bedste for at de bliver kærlige og tillidsfulde.
CatteryName DK Sibri le Chic
SellerName Alma Aiste Augustaityte
SellerPostalCode 2450 København SV
SellerEmail aistea@yahoo.com
CatteryWebsite https://da.sibrilechic.com/dame
phonenumber 22 71 11 26
British Longhair Silver Point ns 11 33. Tre meget søde killinger, en hunkilling og to hankillinger, født den 23.10.2023. De vil være chippet, vaccineret med stamtavle.